Antalya Deprem Son Dakika

AFADın geçtiği son dakika bilgilerine göreAFAD saat 0832de Akdenizde Antalyanın Kaş ilçesi açıklarında 60 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Son dakika haberine göre Antalya Kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi.


Gazete 1 Sayfalari Mansetleri Oku Alaturka Online Comic Book Cover Comic Books Book Cover

1 day agoAFAD tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Akdenizde 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Antalya deprem son dakika. Kandillinin yaptığı açıklamaya göre Antalya Konyaaltında 25 KM derinliğinde bir deprem meydana geldi. Son Dakika Güncel Haberler - Son dakika haberleri. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre merkez üssü Antalya nın Kumluca ilçesinde 45 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Yerin 1308 km altında meydana. Antalyada 52 büyüklüğünde deprem medyana geldi. AFAD depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının AFAD internet sitesinde yer. Antalyanın Kumluca ilçesinde saat 1414 sıralarında 45 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre Antalyanın Gazipaşa ilçesi açıklarında 52 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Antalyanın Kumluca ilçesinde 45 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Antalyanın Kaş ilçesinde AFAD verilerine göre 60 şiddetinde deprem oldu. Antalya Deprem ile ilgili tüm video fotoğraf açıklamalar ve.

AFAD depremin merkez üssünün Antalya Körfezi olduğunu açıklarken derinliğini 643 km olarak duyurdu. AFAD verilerine göre Antalyanın Kumluca ilçesinde saat 1414 sıralarında 45. AFAD tarafından açıklanan verilere göre Antalyanın Kumluca ilçesi açıklarındaki.

Deprem uzun sürdü ve halk büyük panik yaşadı. Son olarak Antalyada meydana gelen sarsıntı sonrası gözler güncel deprem. 1 day agoSon dakika.

AFADdan yapılan açıklamasına göre Antalyanın Kumluca ilçesinde 52 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Antalya Deprem haberleri güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın. AFAD tarafından alınan bilgilere göre Akdenizde deprem meydana geldi.

1 day agoSON DAKİKA. Edinilen son dakika bilgisine göre Akdenizde 40 şiddetinde bir deprem oldu. Kısa süreli paniğe neden olan.

Son Dakika Haberleri İnternet - Sosyal medyada Antalyada deprem olduğu iddia edildi. Antalyadan son dakika korkutan deprem haberi. AFADdan son dakika deprem açıklaması geldi.

En son antalya deprem haberleri anında burada. Deprem Antalya İzmir Denizli Mersin ve çevresinde de hissedildi. İşte Kandilli AFAD en son.

AFAD saat 0832de Akdenizde Antalyanın Kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Antalya Deprem haberi sayfasında en son yaşanan antalya deprem gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne CNN Türke eklenen antalya deprem haber başlıkları yer almaktadır. AFAD saat 0832de Akdenizde Antalyanın Kaş ilçesi açıklarında 60 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

Akdenizde Antalya Kumluca ilçesi açıklarında saat 1414te 45 büyüklüğünde deprem oldu. Son dakika deprem haberleri Kandilli ve AFAD üzerinden merakla araştırılıyor. Antalyanın Alanya açıklarında 55lik deprem Kandilli Rasathanesinin açıklamasına göre Antalya Gazipaşa açıklarında saat 1544te 55 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

1 day agoSon Dakika Dünya Haberleri - Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezinin verilerine göre Akdenizde 58 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD tarafından açıklanan verilere göre Antalyanın Kumluca ilçesi. Abone Ol Haber Merkezi 19 Ekim 2021 0849 Son.

Peki ama Antalyada deprem mi oldu. Son dakika Antalya Deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Depremin derinliği ise 3610 olarak kaydedildi.

Son dakika antalya deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 16 haber bulunmuştur. Antalyada 45 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 14102021 14 Eki 2130 Son Dakika.

Çevre illerden de hissedildi. Deprem Antalya ve çevresinde de hissedildi. Son dakika haberi.

AFAD ise depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Antalya deprem ile sallandı. AFAD saat 0832de Akdenizde Antalya Kaşta meydana gelen depremin büyüklüğünü 60 olarak duyurdu.

AFAD ve Kandilli verilerine göre Antalyada 19 Ekim 2021 Salı günü deprem. 1 day agoSon dakika haberine göre Akdenizde 0832de 6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Antalyadan gelen son dakika haberine göre yaklaşık 10 saniye süren bir deprem meydana geldi.

1 day agoAFADın geçtiği son dakika bilgilerine göre. 835 bin esnafa gelir vergisi muafiyeti getiren Vergi Usul Kanunu Mecliste kabul edildi. Antalyada 45 büyüklüğünde deprem Son depremler - Antalyada 45 büyüklüğünde deprem meydana geldi.


Son Dakika Haberi Akdeniz De Korkutan Deprem Mugla Marmaris Ve Antalya Da Hissedildi Kandilli Rasathanesi Ve Afad Son De Kitap Alintilari Psikoloji Dualar


Van Da Deprem Tsunami Dunya Tarihi Haber


Son Dakika Haberi Akdeniz De Korkutan Deprem Mugla Marmaris Ve Antalya Da Hissedildi Kandilli Rasathanesi V Kariyer Tavsiyeleri Kiskanclik Kisisel Gelisim


Son Dakika Haberi Akdeniz De Korkutan Deprem Mugla Marmaris Ve Antalya Da Hissedildi Kandilli Rasathanesi Ve Afad S Psikoloji Cocuklari Buyutme Kiskanclik


Antalya Da Deprem Antalya Hakaret Kabana


Mehmet Adli Kullanicinin Haber Panosundaki Pin


Son Dakika Izmir De 4 8 Buyuklugunde Deprem Oldu Son Depremler Depremoldu Ensondepremler Izmirdeprem Izmirdedepremoldu Ankara Haber Arastirma Enstitusu


Son Dakika Haberi Akdeniz De Korkutan Deprem Mugla Marmaris Ve Antalya Da Hissedildi Kandilli Rasathanesi Ve Afad Son Depr Iliski Alintilari Mutlu Evlilik


Son Dakika Istanbul Da Deprem Istanbul


Af Yasasi 2020 Son Dakika Gelismeleri Sondakika Haber Sonhaberler Yenihaber Sondakikadunya Deprem Facebook Twitte 2020afyasasisond Haber Teklif Suc


Son Dakika Malatya Da Cok Siddetli Bir Deprem Oldu 2021 Haber Hayat Emeklilik


Akdeniz De Deprem 4 0 Le Sallandi Afet Akdeniz Deprem Internet Turkiye Http Www Haberihbarhatti Com 2018 Akdenizde Deprem 40le Danger Sign Signs


Son Dakika Haberi Akdeniz De Korkutan Deprem Mugla Marmaris Ve Antalya Da Hissedildi Kandilli Rasathanesi Ve Duygular Okuma Calismasi Kariyer Tavsiyeleri


Son Dakika Haberi Akdeniz De Korkutan Deprem Mugla Marmaris Ve Antalya Da Hissedildi Kandilli Rasathanesi Ve Afad Son Dep Egitim Faaliyetleri Egitim Cocuk


Son Dakika Haberi Afad Son Depremler Kandilli Son Depremler Deprem Mi Oldu Mus Ta Deprem 2021 Haber Macera Filmleri Abd


Turkiye Deprem Haritasi Turkiye Gece Sehir


Son Dakika Haberi Akdeniz De Korkutan Deprem Mugla Marmaris Ve Antalya Da Hissedildi Kandilli Rasathan Ebeveyn Olmak Cocuklari Buyutme Egitim Faaliyetleri


Son Dakika Haberleri Panosundaki Pin


Pin On Lifestyle

Previous
Next Post »